Inva-WC:t ja urinaalit

Vuokra WC:t Vantaalta, Asikkalasta tai Loviisa

Mietitkö miten varmistaa esteettömät saniteettiratkaisut? WC-Center.com järjestää paikalle vedettömän WC-yksikön myös inva-mallina. Valikoimastamme löytyvät myös urinaalit, ne ovatkin omiaan esimerkiksi yleisötapahtumissa, joissa saniteettiratkaisuilta vaaditaan sujuvuutta.

Huolehdimme myös Inva-WC:n ja urinaalin huolloista

WC-Center.com toimittaa Inva-WC:t ja urinaalit Etelä-Suomeen toimivasti.

Miten tilaat Inva-WC:n tai urinaalin?

Soita numeroon: 040 528 8286
Tai käytä oheista lomaketta.

Inva-WC

Pyörätuolilla liikkuville henkilöille on oma, normaalia kemiallista WC:tä suurempi WC-moduuli. Esteetön sisäänpääsy on varmistettu kynnyksettömällä rakenteella ja moduuli on niin tilava, että pyörätuolilla mahtuu kääntymään täyden ympyrän. Istuimelta nousua helpottavat tukevat käsikaiteet. Inva-WC:n käyttökohteita voivat olla esimerkiksi erilaiset yleisötapahtumat.

Urinaalit

Miesten pystypaikka eli urinaali toimii samalla periaatteella kuin kemiallinenkin WC. Voit valita tilaisuuden koon ja oletettavan kävijämäärän mukaan joko 400 litran (8 asiakaspaikkaa) tai 600 litran (10 asiakaspaikkaa) moduuleita. Urinaalien lisäksi miehille tulee luonnollisesti varata myös riittävä määrä istumapaikkaisia WC-tiloja. Urinaalin huoltoväli on noin kaksi kertaa pidempi kuin normaalin moduuli WC:n. Hyviä käyttökohteita urinaaleille ovat muun muassa erilaiset yleisötapahtumat ja työmaat.

Kaipaatko apua suunnitteluun?

WC-Center.com suunnittelee, laskee, toimittaa ja huoltaa vuokra WC:t. Varautuessasi hieman erikoisemmilla ratkaisuilla, kuten urinaarilla ja Inva-WC:llä, olemme oikea taho. Toimitamme vuokra WC:t esimerkiksi Vantaan, Espoon, Helsingin, Porvoon, Loviisan, Keravan, Vihdin, Järvenpään, Hyvinkään, Kouvolan, Orimattilan, Mikkelin, Lahden, Iitin, Hollolan, Sysmän, Heinolan ja Asikkalan alueelle. Kysy lisää!

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse