Kemiallinen WC

Vuokravessa pelastaa päivän – tilaukset Vantaalta, Asikkalasta ja Loviisasta

Suunnitteletko toimivaa saniteettiratkaisua festareille tai työmaalle? Vedetön WC eli kemiallinen WC-yksikkö on mitä mainioin ratkaisu silloin, kun WC:tä ei ole mahdollista liittää viemärijärjestelmään. Jätteet kerätään WC-moduulin säiliöön, johon on lisätty sekä saniteettikemiaa tappamaan jätteestä hajua aiheuttavia bakteereja että vettä. Kun säiliö on täynnä, tulemme huolehtimaan sen tyhjentämisestä ja perusteellisesta puhdistamisesta. Sujuvaa vuokrausta vai mitä!

WC-Center.com toimittaa kemialliset WC:t Etelä-Suomen alueella luotettavasti.

Miten tilaat kemiallisen WC:n?

Soita numeroon: 040 528 8286
Tai käytä oheista lomaketta.

Toimivaa töihin ja tansseihin

Kemiallisen WC:n käyttökohteita ovat muun muassa erilaiset yleisötapahtumat ja työmaa-alueet. Tämän päivän ihmiset ovat tottuneet korkeaan WC-hygieniaan. Niinpä kemialliseen WC-tilaamme sisältyy aina näppärä käsihuuhdepullo käsien desifiointia varten.

Katso tarvittaessa myös urinaalit / pisuaarit ja inva-WC:t »

Tarvitsetko apua suunnitteluun?

Kun asioit WC-Center.comin kanssa, voit olla varma että palvelu toimii. Saat meiltä kaiken tarvittavan avun alusta loppuun saakka. Voit ottaa meidät tueksi jo suunnitteluvaiheeseen, jolloin tilaus ja tarve vastavat toisiaan paremmin. Toimialueemme muun muassa: Asikkala, Heinola, Sysmä, Hollola, Iitti, Lahti, Jyväskylä, Mikkeli, Orimattila, Kouvola, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Vihti, Vantaa, Espoo, Helsinki, Porvoo ja Loviisa.

Ota yhteyttä »

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse